....każda matka kocha swoje dzieci........
[O1] Średnica tarcz - wątpliwość
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] Średnica tarcz - wątpliwość
Krótkie pytanko: do kombi '99 AGR kupować 288 mm czy 280 mm? Szukajka raz mówi, że większe, raz że mniejsze.
www.zmax.pl też jednoznacznej odpowiedzi nie daje.
Pomożecie ??? :-)
-
-
pwgajda, dzięki. W miarę czytania różnych takich, szala zaczynała się przechylać właśnie w tę stronę.
Komentarz
-
... z TDI tylko ASZ ma seryjnie 288mm, chociaz pierwsze modele tez bywaly z 280mm
Komentarz
-
280 mm :szeroki_usmiechZamieszczone przez salvadoKrótkie pytanko: do kombi '99 AGR kupować 288 mm czy 280 mm? Szukajka raz mówi, że większe, raz że mniejsze.With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Salvado masz na 99,99% 280x22 mm. Sprawdzić można patrząc na zacisk - jak masz taki z napisem FS III to jest układ 280 mm a jak z taki z wygiętą sprężyną z nierdzewnego drutu to 288 mm (opis jak dla blondynki :diabelski_usmiech )Był czarny Leon jest Superb 2.0 CFGB+
Komentarz
-
przed liftem 90ps 280mm, 110ps 283mm ale wiem czy ten sam zacisk
[ Dodano: Pią 22 Cze, 07 13:58 ]
nie wiem zamiast wiem
[ Dodano: Pią 22 Cze, 07 13:59 ]
Ja kupiłbym 288 bo pewnie lepiej hamują ale i pewnie zacisk inny też potrzebny
Komentarz
-
Komentarz
-
sam sobie odpowiedziałeśJa kupiłbym 288 bo pewnie lepiej hamują ale i pewnie zacisk inny też potrzebny
, i zacisk inny i zwrotnica
. parę rzeczy by się znalazło
Komentarz
-
zacisk, jarzmo i zwrotnicaZamieszczone przez elemenateursam sobie odpowiedziałeśJa kupiłbym 288 bo pewnie lepiej hamują ale i pewnie zacisk inny też potrzebny
, i zacisk inny i zwrotnica
. parę rzeczy by się znalazło
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz